Herman Vanhee met pensioen.

Op 11 oktober 2019, over deze onderwerpen: Bestuur

Herman begon zijn carrière als opvoeder in De Watermolen, een instelling voor jongens met een mentale beperking, waar hij later ook hoofdopvoeder en groepschef werd. Na de fusie met de meisjesinstelling werd dit De Hoge Kouter. Hier was Herman een aantal jaren pedagogisch directeur.

Nadat hij halftijds begon te werken, werd hij preventieadviseur. Hij bouwde binnen de Hoge Kouter de Special Olympics uit. De organisatie hiervan had hij al een tijdje doorgegeven, maar hij ging steevast als begleider alle jaren mee.

Samen met De Hoge Kouter en de Belgische delegatie ging hij mee naar de Special Olympics in Ierland, Shanghai, Los Angeles en Athene. “Je steekt er veel tijd in, maar je krijgt er oh zoveel van terug” zegt Herman. Herman maakt ook deel uit van de Beheerraad en de Algemene Vergadering van de Special Olympics. Hij zal de Special Olympics nog niet definitief verlaten na zijn pensioen. Het zal de eerste keer zijn in vele jaren dat hij in 2020 niet meer meegaat met De Hoge Kouter naar de Special Olympics.

Na zijn pensioen blijft Herman nog steeds actief in de politiek. Al jaren was hij in Meulebeke Gemeenteraadslid voor N-VA, en sinds de laatste verkiezingen zetelt hij in het “Bijzonder Comité van de Sociale Dienst” voor N-VA. "Ik zal ook meer rondreizen met de mobilhome, en vooral genieten van zijn 7 kleinkinderen" aldus Herman.

Herman proficiat en dat je nog lang mag genieten van dit welverdiende pensioen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is