Nieuwe N-VA-voorzitter en ondervoorzitter voor Tielt-Meulebeke.

Op 18 oktober 2023

Tielt - Meulebeke, 16 oktober 2023- De N-VA-afdelingen van Tielt en Meulebeke hebben voor een nieuwe koers gekozen met de aanstelling van hun nieuwe bestuur. Johan De Poorter, een vertrouwd gezicht binnen de partij, neemt de rol van voorzitter op zich, terwijl Hans Lema wordt benoemd tot ondervoorzitter. Dany Vandenhoudt vervult de belangrijke functie van afdelingssecretaris.

Deze verandering komt op een cruciaal moment, aangezien beide afdelingen besloten hebben om nauwer samen te werken, met het oog op de aankomende fusie van de gemeenten Tielt en Meulebeke. Deze nieuwe leiderschapsstructuur belooft een sterke en georganiseerde aanpak in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.

Johan De Poorter, een energieke 46-jarige, neemt de rol van voorzitter op zich. Hij brengt niet alleen ervaring als voorzitter van de Meulebeekse afdeling, maar is ook actief als provincieraadslid en lid van het bijzonder comité sociale dienst van Meulebeke. In zijn professionele leven is hij persoonlijk medewerker voor Vlaams volksvertegenwoordiger Axel Ronse.

Johan De Poorter zegt hierover: "Ik ben vereerd met het vertrouwen van de partij en kijk ernaar uit om samen met ons gemotiveerde team de uitdagingen van de toekomst aan te gaan."

Hans Lema, afkomstig uit Tielt, Schuiferskapelle, neemt de rol van ondervoorzitter op zich. Zijn betrokkenheid bij de partij en zijn lokale kennis zullen van onschatbare waarde zijn bij het sturen van de partij in de juiste richting.

Dany Vandenhoudt, een gewaardeerd lid uit Meulebeke, vervult de positie van afdelingssecretaris. Zijn toewijding aan de partij zal zorgen voor een efficiënte werking van de afdeling.

Stevige basis.

Nieuwe voorzitter Johan De Poorter benadrukte het doel van deze samenwerking: "Beide afdelingen hebben de afgelopen weken elkaar gevonden, en het is dan ook onze intentie om met een sterke ploeg naar de verkiezingen van 2024 te trekken. We streven naar een goede geografische spreiding en een krachtig programma dat zowel Tielt als Meulebeke ten goede zal komen."

De N-VA-afdelingen van Tielt en Meulebeke kijken uit naar een veelbelovende toekomst onder leiding van het nieuwe bestuur, vastbesloten om de belangen van hun gemeenschap te vertegenwoordigen en te verdedigen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is